| yeni üyenin ilk gecesi | |
|
+3yoshy-burcin cemre(_)kemer CeMRe-GüLçin-Ji[Nrsh] 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
CeMRe-GüLçin-Ji[Nrsh] HaRby-CeMre/GüLÇin-ji AdMöN
| Konu: yeni üyenin ilk gecesi Perş. Tem. 12, 2007 8:58 am | |
| Yeni Üyenin İlk Gecesi
uyumaya calısırken -karma1 karma2 karma3 karma4 -napıosun oglum sen? -uyku tutmadı karma sayıyorum
kabuslarındaki cümleler... -abi aradım yemin ederim aradım!! -banlama banlama daha yeniyim -başlıgın altında öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? -bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr -yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi ama komikti ondan güncel haberlere açtım -reklam yoktu mesajda!ya da ben görmedim!tamam belki siz görmezsiniz diye şey ettim -bu attığım 10.mesaj!belki sizin için küçük bir adım ama benim için büyük bir adım!vatana millete hayırlı uğurlu olsun! -paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!! -karma ? karma ? kar kar karmaaaaaa
mesaj yükseltmeye çalışıyor!!!! * 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni üye-aferim helal olsun adama!
*bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünnü aldı yeni üye-yazık yaa
*bülent ersoy hamile kalmış yeni üye-paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!
*2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! yeni üye-eyvallah dostum emeğe saygı!! | |
|
| |
cemre(_)kemer BANLANDI
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 30 Sitemizi Nasıl.? : gaziantep CiNsiYet : kız İlqi Alanları : fenerbahçe ve hepsi Kayıt tarihi : 18/07/07
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi Salı Tem. 24, 2007 4:56 am | |
| | |
|
| |
yoshy-burcin ÇiFT YıLDıZLı üYe =)
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi C.tesi Tem. 28, 2007 3:33 pm | |
| anlamadım pek yha ama gsl.. | |
|
| |
<AsLıBuSeMuRaT> MaNiAk GüLÇiN-eReNcİ MoD
Mesaj Sayısı : 621 Yaş : 30 Sitemizi Nasıl.? : İstanbul CiNsiYet : kız:) İlqi Alanları : Murat Boz ve Aslı Enver Kayıt tarihi : 24/05/07
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi Paz Tem. 29, 2007 4:18 pm | |
| uyumaya calısırken -karma1 karma2 karma3 karma4 -napıosun oglum sen? -uyku tutmadı karma sayıyorum ben bu kısmını anlamadım ama dierleri çok komik saol | |
|
| |
AvRıL_KBr ÇiFT YıLDıZLı üYe =)
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi Paz Eyl. 09, 2007 12:30 pm | |
| aynen busee paylasıma saoll | |
|
| |
<AsLıBuSeMuRaT> MaNiAk GüLÇiN-eReNcİ MoD
Mesaj Sayısı : 621 Yaş : 30 Sitemizi Nasıl.? : İstanbul CiNsiYet : kız:) İlqi Alanları : Murat Boz ve Aslı Enver Kayıt tarihi : 24/05/07
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi Ptsi Ekim 15, 2007 1:40 pm | |
| -paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!! bu cok süper yaa | |
|
| |
erenim ÇiFT YıLDıZLı üYe =)
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi Ptsi Ekim 15, 2007 1:53 pm | |
| | |
|
| |
[ßiLL]Tanem Hepsi-jİ BaS SpR Mod.
Mesaj Sayısı : 2228 CiNsiYet : KıZ İlqi Alanları : HePsİ Kayıt tarihi : 11/06/07
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi C.tesi Kas. 17, 2007 2:26 am | |
| | |
|
| |
CeMRe-GüLçin-Ji[Nrsh] HaRby-CeMre/GüLÇin-ji AdMöN
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi Paz Mart 02, 2008 2:30 am | |
| | |
|
| |
[ßiLL]Tanem Hepsi-jİ BaS SpR Mod.
Mesaj Sayısı : 2228 CiNsiYet : KıZ İlqi Alanları : HePsİ Kayıt tarihi : 11/06/07
| Konu: Geri: yeni üyenin ilk gecesi Cuma Nis. 11, 2008 8:34 am | |
| | |
|
| |
| yeni üyenin ilk gecesi | |
|